Inför Umeå Retromarknad 2017

retro2017

Sveriges retrofantaster kan slappna av. Självklart blir det en Umeå Retromarknad även i år!

För sjätte året i rad arrangeras nu Umeå Retromarknad, en marknad där du kan fynda bland annat möbler, lampor, kläder, glas och porslin från i huvudsak 50-, 60- och 70-talet. I år kommer det även att smyga in en del äldre saker.

Inför fjolårets marknad beslutades det att flytta evenemanget till centrala Umeå och kulturhuset Väven. Det blev mycket uppskattat av både säljare och besökare, och därför kommer även årets marknad att hållas i Väven som bland annat har ett utomordentligt fint fik och dessutom är helt handikappanpassat.

Alla säljplatser är uppbokade, och i år har vi lyckats klämma in en handfull fler säljare jämfört med 2016. Flera av dem har aldrig tidigare sålt på Umeå Retromarknad vilket gör det extra spännande.

Elin Örebrand står för underhållningen. Hon kommer att spela fyra set med i huvudsak klassiska pärlor från 50-, 60- och 70-talet.

Tid: 3 september, 11:00-16:00
Plats:
 Kulturhuset Väven, Västra Strandgatan 8A i Umeå, ingång från älvsidan (karta)
Entré: 40 kronor. Det finns möjlighet till förköp, antingen på nätet (www.eventim.se) eller direkt över disk i Väven. Det kommer även att finnas ett begränsat antal att köpa hos retrobutiken Pryl 1900 på Kungsgatan 92. I det fallet gäller enbart kontant betalning med jämna pengar. Du som köper förköp har fördelen att stå i en särskild förköpskö med snabbare insläpp.
Evenemang på Facebook: Umeå Retromarknad 2017